Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bugs Bunny Road Runner Movie

The Bugs Bunny Road Runner Movie

01/03/2020 | Flixfilm

The Bugs Bunny Road Runner Movie på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: Chuck Jones, Phil Monroe, Maurice Noble
Skuespillere: Mel Blanc, Arthur Q. Bryan, Paul Julian
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne antologi med tegneserier i spillefilmslængde — alle med Snurre Snup eller Hjulben — indeholder 11 morsomme afsnit og en række klassiske klip.

The Bugs Bunny Road Runner Movie (Snurre Snups dristige jagt) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bugs Bunny Road Runner Movie på YouTube.Se The Bugs Bunny Road Runner Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bugs Bunny Road Runner Movie (Snurre Snups dristige jagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bugs Bunny Road Runner Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bugs Bunny Road Runner Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bugs Bunny Road Runner Movie (Snurre Snups dristige jagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar