Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bureau of Magical Things

The Bureau of Magical Things

01/02/2021 | Flixfilm

Se The Bureau of Magical Things på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Family, Fantasy, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kimie Tsukakoshi, Elizabeth Cullen, Mia Milnes
Spilletid: 25 min
Land: Australia, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en teenager ved et tilfælde opdager en fortryllet verden, bliver hun den eneste, der kan forene menneskenes og magiens verden – og redde begge fra ondskaben.

The Bureau of Magical Things (Kontoret for magiske ting) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bureau of Magical Things på YouTube.Se The Bureau of Magical Things på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bureau of Magical Things (Kontoret for magiske ting) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bureau of Magical Things (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bureau of Magical Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bureau of Magical Things (Kontoret for magiske ting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Bureau of Magical Things

  1. John - kl. 19:52, 01-02-2021:

    Det mangler vistnok dansk undertekst.det har det dansk lyd. vill det blir tilføj senere?

    Skriv kommentar