Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Burning Plain

The Burning Plain

15/11/2016 | Flixfilm

Se The Burning Plain på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: Guillermo Arriaga
Skuespillere: Charlize Theron, John Corbett, José María Yazpik, Robin Tunney
Spilletid: 107 min
Land: USA, Argentina, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I fire tilsyneladende helt uafhængige historier adskilt af tid og rum navigerer kvinder og unge i de urolige vande mellem lidenskab, sorg og heling.


Se The Burning Plain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Burning Plain havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Burning Plain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Burning Plain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Burning Plain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Burning Plain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar