Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Burning Plain

The Burning Plain

15/11/2016 | Flixfilm

The Burning Plain på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: Guillermo Arriaga
Skuespillere: Charlize Theron, John Corbett, José María Yazpik
Spilletid: 107 min
Land: United States, Mexico, Argentina
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I fire tilsyneladende helt uafhængige historier adskilt af tid og rum navigerer kvinder og unge i de urolige vande mellem lidenskab, sorg og heling.

The Burning Plain havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Burning Plain på YouTube.Se The Burning Plain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Burning Plain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Burning Plain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Burning Plain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Burning Plain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar