Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Burrowers

The Burrowers

07/01/2015 | Flixfilm

The Burrowers på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Horror, Thriller, Western
Instruktion: J.T. Petty
Skuespillere: Clancy Brown, David Busse, Harley Coriz
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, French, Sioux
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en række nybyggere myrdes og andre forsvinder, tager en gruppe ud for at finde de forsvundne, men det de finder, er skrækindjagende.

The Burrowers havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Burrowers på YouTube.Se The Burrowers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Burrowers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Burrowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Burrowers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Burrowers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar