Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Business of Drugs

The Business of Drugs

14/07/2020 | Flixfilm

Se The Business of Drugs på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amaryllis Fox
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En tidligere CIA-analytiker ser nærmere på økonomien bag seks ulovlige stoffer for at forstå historien bag narkohandel og dens virkelige konsekvenser.


Se The Business of Drugs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Business of Drugs (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Business of Drugs (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Business of Drugs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Business of Drugs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Business of Drugs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar