Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Business of Drugs

The Business of Drugs

14/07/2020 | Flixfilm

Se The Business of Drugs på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amaryllis Fox, Yasmin Hurd, Rodrigo Canales
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En tidligere CIA-analytiker ser nærmere på økonomien bag seks ulovlige stoffer for at forstå historien bag narkohandel og dens virkelige konsekvenser.

The Business of Drugs (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Business of Drugs på YouTube.Se The Business of Drugs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Business of Drugs (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Business of Drugs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Business of Drugs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Business of Drugs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar