Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Business

The Business

15/12/2015 | Flixfilm

The Business på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Nick Love
Skuespillere: Danny Dyer, Tamer Hassan, Geoff Bell
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung bølle flygter fra London og sin voldelige far til Spanien, hvor han beskyttes af en fræk playboy og narkokurer.

The Business havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Business på YouTube.Se The Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar