Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Business

The Business

15/12/2015 | Flixfilm

Se The Business på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Nick Love
Skuespillere: Danny Dyer, Tamer Hassan, Geoff Bell, Georgina Chapman
Spilletid: 97 min
Land: UK, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung bølle flygter fra London og sin voldelige far til Spanien, hvor han beskyttes af en fræk playboy og narkokurer.


Se The Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Business havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Business herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar