Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lee Daniels’ The Butler

Lee Daniels’ The Butler

01/10/2015 | Flixfilm

Se Lee Daniels’ The Butler på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Lee Daniels
Skuespillere: Forest Whitaker, David Banner, Michael Rainey Jr., LaJessie Smith
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Vi følger livet for en butler, der har arbejdet for otte forskellige præsidenter i Det Hvide Hus, som samtidigt viser, hvordan den amerikanske historie har udviklet sig.


Se Lee Daniels’ The Butler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLee Daniels’ The Butler havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lee Daniels’ The Butler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lee Daniels’ The Butler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lee Daniels’ The Butler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lee Daniels’ The Butler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar