Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Butterfly Effect

The Butterfly Effect

24/02/2016 | Flixfilm

Se The Butterfly Effect på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Eric Bress, J. Mackye Gruber
Skuespillere: Ashton Kutcher, Melora Walters, Amy Smart, Elden Henson
Spilletid: 113 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne thriller opdager den unge Evan Treborn, der har blokeret sine tragiske barndomsminder, en måde at ændre sin fortid på. Men vil det gøre nogen forskel?

The Butterfly Effect havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Butterfly Effect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Butterfly Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Butterfly Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Butterfly Effect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Butterfly Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar