Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Butterfly’s Dream

The Butterfly’s Dream

10/03/2017 | Flixfilm

Se The Butterfly’s Dream på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Philippe Muyl
Skuespillere: Michel Serrault, Claire Bouanich, Nade Dieu, Jacques Bouanich
Spilletid: 85 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: To unge digtere får tankerne væk fra deres tvangsarbejde i en kulmine under 2. verdenskrig, da de falder for den samme kvinde.


Se The Butterfly’s Dream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Butterfly’s Dream havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Butterfly’s Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Butterfly’s Dream herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Butterfly’s Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Butterfly’s Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar