Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

01/01/2020 | Flixfilm

Se The Bye Bye Man på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Stacy Title
Skuespillere: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones
Spilletid: 96 min
Land: USA, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Tre studerende flytter ind i et hus og finder ud af, at de ubevidst har sluppet en overnaturlig morder kaldet Bye Bye Man løs.


Se The Bye Bye Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bye Bye Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bye Bye Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Bye Bye Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bye Bye Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bye Bye Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar