Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

01/01/2020 | Flixfilm

The Bye Bye Man på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Stacy Title
Skuespillere: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas
Spilletid: 96 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Tre studerende flytter ind i et hus og finder ud af, at de ubevidst har sluppet en overnaturlig morder kaldet Bye Bye Man løs.

The Bye Bye Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bye Bye Man på YouTube.Se The Bye Bye Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bye Bye Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bye Bye Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bye Bye Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bye Bye Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar