Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Byzantine Cat

The Byzantine Cat

14/08/2022 | Flixfilm

The Byzantine Cat på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På Cypern opholder en journalist sig ved Moskvas cirkus og besøger et kattekloster, hvor kattene har mirakuløse evner – og forelsker sig.

The Byzantine Cat havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Byzantine Cat på YouTube.Se The Byzantine Cat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Byzantine Cat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Byzantine Cat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Byzantine Cat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Byzantine Cat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar