Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The C Word

The C Word

24/03/2017 | Flixfilm

Se The C Word på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Meghan O'Hara
Skuespillere: Morgan Freeman
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Hvis kræftens gåde skal opklares, må man udfordre status quo. Se, hvordan livsstils- og samfundsændringer måske kan hjælpe med til at overvinde sygdommen.


Se The C Word på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe C Word havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The C Word ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The C Word herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The C Word er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The C Word stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar