Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods

25/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Cabin in the Woods på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror
Instruktør: Drew Goddard
Skuespillere: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Fem venner ankommer til en isoleret hytte med klare husregler for turen. Men da disse overtrædes, falder hammeren – og alle må betale.


Se The Cabin in the Woods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Cabin in the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cabin in the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cabin in the Woods herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cabin in the Woods er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cabin in the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar