Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods

09/03/2022 | Flixfilm

The Cabin in the Woods på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Drew Goddard
Skuespillere: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison
Spilletid: 95 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Fem venner ankommer til en isoleret hytte med klare husregler for turen. Men da disse overtrædes, falder hammeren – og alle må betale.Se The Cabin in the Woods på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Cabin in the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cabin in the Woods på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Cabin in the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cabin in the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cabin in the Woods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cabin in the Woods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar