Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cabin with Bert Kreischer

The Cabin with Bert Kreischer

13/10/2020 | Flixfilm

Se The Cabin with Bert Kreischer på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Deon Cole
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Komikeren Bert Kreischer har en hektisk tilværelse og tager på hyttetur for at slappe af og inviterer sine sjove venner med på en mission for at rense sind, krop og sjæl.Se The Cabin with Bert Kreischer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Cabin with Bert Kreischer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cabin with Bert Kreischer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar