Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cabin with Bert Kreischer

The Cabin with Bert Kreischer

13/10/2020 | Flixfilm

The Cabin with Bert Kreischer på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bert Kreischer, LeeAnn Kreischer, Al Kreischer
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Komikeren Bert Kreischer har en hektisk tilværelse og tager på hyttetur for at slappe af og inviterer sine sjove venner med på en mission for at rense sind, krop og sjæl.

The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cabin with Bert Kreischer på YouTube.Se The Cabin with Bert Kreischer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cabin with Bert Kreischer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cabin with Bert Kreischer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cabin with Bert Kreischer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar