Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cable Guy

The Cable Guy

21/01/2015 | Flixfilm

Se The Cable Guy på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktør: Ben Stiller
Skuespillere: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da Steven flytter ind et nyt sted, får han installeret kabel-tv af en mand, der er umulig at slippe af med, selvom Steven prøver at afslutte deres "venskab".


Se The Cable Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Cable Guy havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cable Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cable Guy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cable Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cable Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar