Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cable Guy

The Cable Guy

21/01/2015 | Flixfilm

The Cable Guy på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: Ben Stiller
Skuespillere: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Steven flytter ind et nyt sted, får han installeret kabel-tv af en mand, der er umulig at slippe af med, selvom Steven prøver at afslutte deres "venskab".

The Cable Guy havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cable Guy på YouTube.Se The Cable Guy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cable Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cable Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cable Guy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cable Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar