Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Cage

11/10/2022 | Flixfilm

The Cage på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rawan Mahdi, Khalid Ameen, Hessa Jasem Al-Nabhan
Spilletid: N/A
Land: Kuwait
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ægteskabsrådgiver forsøger at tale sine stridende klienter fra at blive skilt, samtidig med at han slås med sine egne romantiske dilemmaer.

The Cage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Cage på YouTube.Se The Cage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Cage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar