Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cake General

The Cake General

07/09/2020 | Flixfilm

Se The Cake General på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Cynthia Akinyi, Tommy Andersson, Peter Apelgren
Spilletid: 101 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Uheldige Hasse ankommer til "den kedeligste by i Sverige". Han er klar til forandring og planlægger en vanvittig begivenhed for at rette op på sit eget og byens image.Se The Cake General på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Cake General (Tårtgeneralen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cake General (Tårtgeneralen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cake General (Tårtgeneralen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cake General stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar