Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Call

27/11/2020 | Flixfilm

The Call på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Horror, Mystery
Instruktion: Chung-Hyun Lee
Skuespillere: Park Shin-Hye, Jeon Jong-seo, Kim Sung-ryung
Spilletid: 112 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: De er forbundet via en telefon i det samme hus, men med 20 års mellemrum. En seriemorder bringer en anden kvindes fortid – og liv – i fare for at ændre sin egen skæbne.

The Call havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Call på YouTube.Se The Call på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Call ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Call, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Call er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar