Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Call

05/03/2020 | Flixfilm

Se The Call på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Brad Anderson
Skuespillere: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En bortført teenager og en forstående medarbejder på alarmcentralen arbejder sammen over telefonen for at forhindre en farlig seriemorder i at slå til igen.


Se The Call på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Call havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Call ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Call herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Call er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar