Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Caller

The Caller

07/01/2015 | Flixfilm

The Caller på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Matthew Parkhill
Skuespillere: Rachelle Lefevre, Stephen Moyer, Lorna Raver
Spilletid: 92 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Mary Kee begynder at modtage telefonopkald fra en kvinde, hun ikke kender. Efter at have indvilget et stykke tid forsøger Mary at trække sig – med gruopvækkende resultat.

The Caller havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Caller på YouTube.Se The Caller på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Caller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Caller stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Caller, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Caller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar