Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Caller

The Caller

07/01/2015 | Flixfilm

Se The Caller på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Thriller
Instruktør: Matthew Parkhill
Skuespillere: Rachelle Lefevre, Stephen Moyer, Lorna Raver, Ed Quinn
Spilletid: 92 min
Land: UK, Puerto Rico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Mary Kee begynder at modtage telefonopkald fra en kvinde, hun ikke kender. Efter at have indvilget et stykke tid forsøger Mary at trække sig – med gruopvækkende resultat.


Se The Caller på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Caller havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Caller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Caller:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Caller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Caller stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar