Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Caller

The Caller

07/01/2015 | Ingen kommentarer

Se The Caller på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Thriller
Instruktør: Matthew Parkhill
Skuespillere: Rachelle Lefevre, Stephen Moyer, Lorna Raver, Ed Quinn
Spilletid: 92 min
Land: UK, Puerto Rico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Mary Kee begynder at modtage telefonopkald fra en kvinde, hun ikke kender. Efter at have indvilget et stykke tid forsøger Mary at trække sig – med gruopvækkende resultat.


Se The Caller på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Caller havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Caller ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Caller herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Caller er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Caller stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar