Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Canal

The Canal

01/10/2015 | Flixfilm

Se The Canal på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Ivan Kavanagh
Skuespillere: Rupert Evans, Antonia Campbell-Hughes, Hannah Hoekstra, Kelly Byrne
Spilletid: 92 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En filmarkivar ser billeder, der afslører, at hans lykkelige hjem engang var gerningssted for et grusomt mord, der kaster onde skygger over hans liv i dag.


Se The Canal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Canal havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Canal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Canal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Canal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Canal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar