Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Canterville Ghost

The Canterville Ghost

16/08/2019 | Flixfilm

The Canterville Ghost på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Family, Drama, Fantasy
Instruktion: Syd Macartney
Skuespillere: Patrick Stewart, Neve Campbell, Joan Sims
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Patrick Stewart og Neve Campbell spiller hovedrollerne i denne fortolkning af Oscar Wildes klassiske fortælling om en pige, der møder et spøgelse i familiens nye hjem.

The Canterville Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Canterville Ghost på YouTube.Se The Canterville Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Canterville Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Canterville Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Canterville Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Canterville Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Canterville Ghost

  1. Frank Taishi Thøgersen - kl. 19:59, 31-05-2022:

    En av de morsomste familie spøkelses filmer jeg har sett

Skriv kommentar