Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Canterville Ghost

The Canterville Ghost

16/08/2019 | Flixfilm

Se The Canterville Ghost på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Family, Drama, Fantasy
Instruktør: Syd Macartney
Skuespillere: Patrick Stewart, Neve Campbell, Joan Sims, Donald Sinden
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Patrick Stewart og Neve Campbell spiller hovedrollerne i denne fortolkning af Oscar Wildes klassiske fortælling om en pige, der møder et spøgelse i familiens nye hjem.


Se The Canterville Ghost på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Canterville Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Canterville Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Canterville Ghost:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Canterville Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Canterville Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar