Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Captains

The Captains

13/11/2015 | Flixfilm

Se The Captains på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Biography, Sci-Fi
Instruktion: William Shatner
Skuespillere: William Shatner, Patrick Stewart, Avery Brooks
Spilletid: 97 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Listen over skuespillere, der har været Starfleet-kommandører, er stadig kort. William Shatner interviewer en række andre "kaptajner" i denne hyggelige dokumentar.

The Captains havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Captains på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Captains ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Captains stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Captains, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Captains er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar