Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Captive

The Captive

03/08/2018 | Flixfilm

The Captive på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Atom Egoyan
Skuespillere: Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson
Spilletid: 112 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Otte år efter, at kidnapningen af datteren ødelagde deres forhold, begynder hendes forældre at få mystiske tegn fra kidnapperen, som tyder på, at hun stadig er i live.

The Captive havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Captive på YouTube.Se The Captive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Captive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Captive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Captive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Captive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar