Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Captive

The Captive

03/08/2018 | Flixfilm

Se The Captive på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Atom Egoyan
Skuespillere: Kevin Durand, Alexia Fast, Mireille Enos, Rosario Dawson
Spilletid: 112 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Otte år efter, at kidnapningen af datteren ødelagde deres forhold, begynder hendes forældre at få mystiske tegn fra kidnapperen, som tyder på, at hun stadig er i live.


Se The Captive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Captive havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Captive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Captive:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Captive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Captive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar