Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Care Bears Movie

The Care Bears Movie

06/02/2015 | Flixfilm

The Care Bears Movie på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Arna Selznick
Skuespillere: Georgia Engel, Mickey Rooney, Jackie Burroughs
Spilletid: 77 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Care-bjørnene bor og leger i et land højt oppe i skyerne. Men de tager sig også af børnene på Jorden og kommer til hjælp, hvis de har brug for det.

The Care Bears Movie havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Care Bears Movie på YouTube.Se The Care Bears Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Care Bears Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Care Bears Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Care Bears Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Care Bears Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar