Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Carrie Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Teenagen Carrie Bradshaw styrer gennem high school, mens hun drømmer om at blive skribent i denne forløber til Sex and the City.

The Carrie Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Carrie Diaries på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Carrie Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Carrie Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Carrie Diaries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Carrie Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.11 kommentarer til The Carrie Diaries

 1. Alma - kl. 18:07, 20-10-2016:

  Hej Netflix

  Jeg vil klage over at (the carrie diaries) ikke er på Netflix mere, fordi jeg var igang med at se den og jeg synes det er den bedste serie jeg noglesinde har set, og så synes jeg bare at det er mærkeligt at i bare fjerner den?. I må meget gerne sætte den tilbage på Netflix. Hvis i ikke har muligheden for det, er der så mulighed for at jeg kan se den andre steder?

  -Alma

 2. Maiken - kl. 23:36, 28-03-2018:

  Hej Netflix!

  Jeg er vildt ked af i skulle fjerne The Carrie Diaries ved i hvor jeg kan købe den fulde box på danske undertekster eller eventuelt se den andre steder?

  -Maiken

 3. fiona - kl. 09:51, 14-04-2018:

  Hej netflix,

  kan i sætte carrie diaries tilbage på netflix tak? det er en de bedste serier jeg nogensinde har set og begyndte nærmest at græde da den blev fjernet !!!! ville gerne se den for 4. gang da jeg opdagede den var væk. DET ER IKKE OKAY!!!!! 4. fiona - kl. 09:51, 14-04-2018:

  Hej netflix,

  kan i sætte carrie diaries tilbage på netflix tak? det er en de bedste serier jeg nogensinde har set og begyndte nærmest at græde da den blev fjernet !!!! ville gerne se den for 4. gang da jeg opdagede den var væk. DET ER IKKE OKAY!!!!!!!!

 5. katrine - kl. 09:52, 14-04-2018:

  sæt carrie diaries tilbage på netflix!!!!

 6. olivia - kl. 09:53, 14-04-2018:

  carrie diaries skal tilbage og det er nu!!!

 7. camilla - kl. 09:53, 14-04-2018:

  jeg savner ciarrie diaries såååå meget!!!!

 8. josephine - kl. 01:35, 04-07-2018:

  hej netflix nu har jeg blevet nød til at se de fleste klip omkring carrie og Sebastian og det er lige til at tude over at i har fjenet den det er noget for en helt masse piger ekstra meget for teenagers jeg snakker om af faring fordi jeg er selv teenager og jeg sidder vær dag og håber på at den vil komme ud igen eller ik vær dag men vær gang jeg bruger netflix og sidder og kedder over alle de kedslige serier. Så jeg spørger som ikke den eneste om i ik godt vil være søde og tag den ind igen.
  undskyld for stavefejl.
  men i kan selv se hvor mange der også gerne vil have den tilbage altså vis det er begrund af pladsen så fjern alt det lort folk ik gider at se og så få the Carrie diaries tilbage

 9. Mille Mathilde Drost - kl. 22:35, 07-09-2018:

  JEG VIL HAVE THE CARRIE DIARIES TILBAGE PÅ NETFLIX!!!

  Hej Netflix
  Jeg elsker the Carrie Diaries og vil så gerne se den igen. Det er min yndlingsserie så jeg ville virkelig blive glad hvis den kom tilbage på Netflix.

 10. K - kl. 02:16, 19-12-2018:

  Jeg vil have the Carrie diaries tilvsge på Netflix!

 11. Shanne - kl. 12:59, 06-01-2019:

  Hej netflix.
  Da jeg først så er der var en serie det hed Carrie Diaries og at den var på netflix, skyndte jeg mig og begynde at se den da jeg havde set 3 afsnit var serien ligpludselig væk, og da jeg så fandt ud af at det var fordi at netflix havde taget den ned blev jeg mega trist og mega skuffede. Jeg havde kun nået og se 3 afsnit og jeg savner den MEGA meget og jeg er 1000% sikker på at der er mange andre der også savner den. Jeg ville sådan ønske at i kom den tilbage på Netflix igen. Kh Shanne

  Skriv kommentar