Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Carrie Diaries

01/01/2016 | 8 kommentarer

Indspilningsår: 2013–2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Teenagen Carrie Bradshaw styrer gennem high school, mens hun drømmer om at blive skribent i denne forløber til Sex and the City.


Se The Carrie Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Carrie Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Carrie Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Carrie Diaries herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Carrie Diaries er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Carrie Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
8 kommentarer til The Carrie Diaries

 1. Alma - kl. 18:07, 20-10-2016:

  Hej Netflix

  Jeg vil klage over at (the carrie diaries) ikke er på Netflix mere, fordi jeg var igang med at se den og jeg synes det er den bedste serie jeg noglesinde har set, og så synes jeg bare at det er mærkeligt at i bare fjerner den?. I må meget gerne sætte den tilbage på Netflix. Hvis i ikke har muligheden for det, er der så mulighed for at jeg kan se den andre steder?

  -Alma

 2. Maiken - kl. 23:36, 28-03-2018:

  Hej Netflix!

  Jeg er vildt ked af i skulle fjerne The Carrie Diaries ved i hvor jeg kan købe den fulde box på danske undertekster eller eventuelt se den andre steder?

  -Maiken

 3. fiona - kl. 09:51, 14-04-2018:

  Hej netflix,

  kan i sætte carrie diaries tilbage på netflix tak? det er en de bedste serier jeg nogensinde har set og begyndte nærmest at græde da den blev fjernet !!!! ville gerne se den for 4. gang da jeg opdagede den var væk. DET ER IKKE OKAY!!!!! 4. fiona - kl. 09:51, 14-04-2018:

  Hej netflix,

  kan i sætte carrie diaries tilbage på netflix tak? det er en de bedste serier jeg nogensinde har set og begyndte nærmest at græde da den blev fjernet !!!! ville gerne se den for 4. gang da jeg opdagede den var væk. DET ER IKKE OKAY!!!!!!!!

 5. katrine - kl. 09:52, 14-04-2018:

  sæt carrie diaries tilbage på netflix!!!!

 6. olivia - kl. 09:53, 14-04-2018:

  carrie diaries skal tilbage og det er nu!!!

 7. camilla - kl. 09:53, 14-04-2018:

  jeg savner ciarrie diaries såååå meget!!!!

 8. josephine - kl. 01:35, 04-07-2018:

  hej netflix nu har jeg blevet nød til at se de fleste klip omkring carrie og Sebastian og det er lige til at tude over at i har fjenet den det er noget for en helt masse piger ekstra meget for teenagers jeg snakker om af faring fordi jeg er selv teenager og jeg sidder vær dag og håber på at den vil komme ud igen eller ik vær dag men vær gang jeg bruger netflix og sidder og kedder over alle de kedslige serier. Så jeg spørger som ikke den eneste om i ik godt vil være søde og tag den ind igen.
  undskyld for stavefejl.
  men i kan selv se hvor mange der også gerne vil have den tilbage altså vis det er begrund af pladsen så fjern alt det lort folk ik gider at se og så få the Carrie diaries tilbage

  Skriv kommentar