Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Carter Effect

The Carter Effect

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Carter Effect på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Sean Menard
Skuespillere: Vince Carter, Drake, Tracy McGrady, Steve Nash
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den ottedobbelte NBA All-Star Vince Carter medvirker i denne dokumentar, der tager et grundigt kig på hans betydning for popkultur og canadisk basketball.

The Carter Effect havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Carter Effect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Carter Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Carter Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Carter Effect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Carter Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar