Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Case Against 8

The Case Against 8

01/01/2015 | Flixfilm

The Case Against 8 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktion: Ben Cotner, Ryan White
Skuespillere: Ted Olson, Christopher D. Dusseault, Jeffrey J. Zarrillo
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Fast besluttet på at omstøde Californiens forbud mod ægteskab mellem homoseksuelle samles en broget flok for at bringe sagen for den amerikanske højesteret.

The Case Against 8 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Case Against 8 på YouTube.Se The Case Against 8 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Case Against 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Case Against 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Case Against 8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Case Against 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar