Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Case Against 8

The Case Against 8

01/01/2015

Se The Case Against 8 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktør: Ben Cotner, Ryan White
Skuespillere: Ted Olson, Christopher D. Dusseault, Jeffrey J. Zarrillo, Paul T. Katami
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Fast besluttet på at omstøde Californiens forbud mod ægteskab mellem homoseksuelle samles en broget flok for at bringe sagen for den amerikanske højesteret.


Se The Case Against 8 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Case Against 8 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Case Against 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Case Against 8 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Case Against 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Case Against 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar