Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Casketeers

The Casketeers

21/06/2019 | Flixfilm

Se The Casketeers på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Francis Tipene, Kaiora Tipene
Spilletid: N/A
Land: New Zealand
Sprog: English, Maori
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Bedemændende Francis og Kaiora Tipene og deres medarbejdere balancerer god humor med omhu og respekt, mens de hjælper polynesiske familier med at klare deres tab.


Se The Casketeers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Casketeers (Kistefolkene) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Casketeers (Kistefolkene) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Casketeers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Casketeers (Kistefolkene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Casketeers (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar