Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Casketeers

The Casketeers

21/06/2019 | Flixfilm

The Casketeers på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Francis Tipene, Kaiora Tipene
Spilletid: N/A
Land: New Zealand
Sprog: English, Maori
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Bedemændende Francis og Kaiora Tipene og deres medarbejdere balancerer god humor med omhu og respekt, mens de hjælper polynesiske familier med at klare deres tab.

The Casketeers (Kistefolkene) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Casketeers på YouTube.Se The Casketeers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Casketeers (Kistefolkene) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Casketeers (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Casketeers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Casketeers (Kistefolkene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar