Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cat in the Hat

The Cat in the Hat

30/09/2016 | Flixfilm

Se The Cat in the Hat på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Bo Welch
Skuespillere: Mike Myers, Alec Baldwin, Kelly Preston, Dakota Fanning
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Mens mor er væk, får en lille dreng og pige besøg af Katten i Hatten, som forvandler huset til et kæmpestort rod.


Se The Cat in the Hat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Cat in the Hat havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cat in the Hat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cat in the Hat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cat in the Hat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cat in the Hat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar