Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cat Returns

The Cat Returns

01/03/2020 | Flixfilm

Se The Cat Returns på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Boyle, Tim Curry, Cary Elwes, Elliott Gould
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Unge Haru redder en kat fra at blive kørt over, men finder hurtigt ud af, at den ikke er helt almindelig.

The Cat Returns havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Cat Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cat Returns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cat Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cat Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cat Returns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar