Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Catholic School

The Catholic School

14/09/2022 | Flixfilm

The Catholic School på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1975 begår tre elever på et katolsk drengegymnasium i Rom en forbrydelse, der ryster kammeraterne og samfundet omkring dem. Baseret på virkelige hændelser.

The Catholic School havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Catholic School på YouTube.Se The Catholic School på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Catholic School ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Catholic School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Catholic School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Catholic School er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar