Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Caveman’s Valentine

The Caveman’s Valentine

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se The Caveman’s Valentine på Netflix

Indspilningsår: 1926
Genre: Comedy
Instruktør: Lewis Milestone
Skuespillere: Matt Moore, Marie Prevost, John Patrick, Myrna Loy
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Resumé: Efter at have fundet et frosset lig nær en hule i en park i New York begynder den lynende intelligente, men skizofrene, Romulus at undersøge sagen.


Se The Caveman’s Valentine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Caveman’s Valentine havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Caveman’s Valentine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Caveman’s Valentine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Caveman’s Valentine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Caveman’s Valentine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar