Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Caveman’s Valentine

The Caveman’s Valentine

20/12/2014 | Flixfilm

The Caveman’s Valentine på Netflix

Produktionsår: 1926
Genre: Comedy
Instruktion: Lewis Milestone
Skuespillere: Matt Moore, Marie Prevost, John Patrick
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Efter at have fundet et frosset lig nær en hule i en park i New York begynder den lynende intelligente, men skizofrene, Romulus at undersøge sagen.

The Caveman’s Valentine havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Caveman’s Valentine på YouTube.Se The Caveman’s Valentine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Caveman’s Valentine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Caveman’s Valentine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Caveman’s Valentine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Caveman’s Valentine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar