Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Cell

13/06/2019 | Flixfilm

Se The Cell på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Tarek Alarian
Skuespillere: Ahmed Ezz, Samer al Masri, Mohamed Mamdouh, Mohamed
Spilletid: 126 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En officer fra specialstyrkerne sværger hævn over den terrorist, der dræbte hans ven i et brutalt angreb.


Se The Cell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Cell havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Cell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Cell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Cell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar