Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chair

The Chair

20/08/2021 | Flixfilm

The Chair på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sandra Oh, Jay Duplass, Bob Balaban
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: På et stort universitet forsøger den første ikke-hvide kvindelige studieleder at opfylde de svimlende krav på et presset engelskinstitut.

The Chair (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chair på YouTube.Se The Chair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chair (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chair (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar