Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chalk Line

The Chalk Line

24/10/2022 | Flixfilm

The Chalk Line på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Ignacio Tatay
Skuespillere: Elena Anaya, Pablo Molinero, Eva Tennear
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: German, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter et ægtepar finder et traumatiseret barn med ukendt baggrund, må konen, Paula, afkode pigens mærkelige opførsel for at låse op for hendes identitet og mørke fortid.Se The Chalk Line på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Chalk Line (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chalk Line på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Chalk Line (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chalk Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chalk Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chalk Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar