Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Change-Up

The Change-Up

01/01/2021 | Flixfilm

Se The Change-Up på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En playboy og en familiefar er bedste venner, der ønsker at leve hinandens liv – og de får chancen, da de bytter krop efter en fest.

The Change-Up (Hvis jeg var dig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Change-Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Change-Up (Hvis jeg var dig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Change-Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Change-Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Change-Up (Hvis jeg var dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar