Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Change-Up

The Change-Up

29/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The Change-Up på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En playboy og en familiefar er bedste venner, der ønsker at leve hinandens liv – og de får chancen, da de bytter krop efter en fest.


Se The Change-Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Change-Up (Hvis jeg var dig) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Change-Up (Hvis jeg var dig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Change-Up herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Change-Up (Hvis jeg var dig) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Change-Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore