Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Change-Up

The Change-Up

29/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The Change-Up på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: David Dobkin
Skuespillere: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En playboy og en familiefar er bedste venner, der ønsker at leve hinandens liv – og de får chancen, da de bytter krop efter en fest.


Se The Change-Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Change-Up (Hvis jeg var dig) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Change-Up (Hvis jeg var dig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Change-Up herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Change-Up (Hvis jeg var dig) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Change-Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar