Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Charming Stepmom

The Charming Stepmom

29/11/2019 | Flixfilm

The Charming Stepmom på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Wannarot Sonthichai, Shahkrit Yamnarm
Spilletid: 60 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: N/A

Handling: En sær modestuderende bliver barnepige for en flot enkemands tre børn og kastes ud i en række sjove narrestreger.

The Charming Stepmom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Charming Stepmom på YouTube.Se The Charming Stepmom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Charming Stepmom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Charming Stepmom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Charming Stepmom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Charming Stepmom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar