Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chase

The Chase

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Chase på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Arthur Penn
Skuespillere: Marlon Brando, Jane Fonda, Robert Redford, E.G. Marshall
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da Bubber Reeves flygter fra fængslet, bliver han jaget af oliemogulen Val Rogers, som vil have Bubber elimineret for at skjule den affære, hans søn har med Bubbers kone.


Se The Chase på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chase havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chase ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chase herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chase er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chase stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar