Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chase

The Chase

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Chase på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Arthur Penn
Skuespillere: Marlon Brando, Jane Fonda, Robert Redford, E.G. Marshall
Spilletid: 134 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da Bubber Reeves flygter fra fængslet, bliver han jaget af oliemogulen Val Rogers, som vil have Bubber elimineret for at skjule den affære, hans søn har med Bubbers kone.


Se The Chase på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Chase havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chase ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chase herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chase er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chase stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar