Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Cheetah Girls: One World

The Cheetah Girls: One World

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Cheetah Girls: One World på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Family, Musical
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Adrienne Houghton, Sabrina Bryan, Kiely Williams, Roshan Seth
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Pigegruppen rejser til Indien for at medvirke i en Bollywood-film. Først skal de dog kæmpe indbyrdes om hovedrollen.

The Cheetah Girls: One World havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Cheetah Girls: One World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Cheetah Girls: One World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Cheetah Girls: One World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Cheetah Girls: One World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Cheetah Girls: One World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar