Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chef Show

The Chef Show

24/09/2020 | Flixfilm

Se The Chef Show på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jon Favreau, Roy Choi
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Forfatteren, instruktøren og madentusiasten Jon Favreau udforsker mad i og uden for køkkenet sammen med køkkenchefen Roy Choi, dygtige kokke og berømte venner.Se The Chef Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chef Show (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chef Show (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Chef Show:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chef Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chef Show (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar