Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chef Show

The Chef Show

19/02/2020

Se The Chef Show på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jon Favreau, Roy Choi
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Forfatteren, instruktøren og madentusiasten Jon Favreau udforsker mad i og uden for køkkenet sammen med køkkenchefen Roy Choi, dygtige kokke og berømte venner.


Se The Chef Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chef Show (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Chef Show (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chef Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chef Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chef Show (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar