Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chef Show

The Chef Show

24/09/2020 | Flixfilm

The Chef Show på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jon Favreau, Roy Choi, Aaron Franklin
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Forfatteren, instruktøren og madentusiasten Jon Favreau udforsker mad i og uden for køkkenet sammen med køkkenchefen Roy Choi, dygtige kokke og berømte venner.Se The Chef Show på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Chef Show (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chef Show på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Chef Show (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chef Show (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chef Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chef Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar