Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chefs’ Line

The Chefs’ Line

01/08/2019 | Flixfilm

The Chefs’ Line på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Comedy
Instruktion: Jacob H. Hansen
Skuespillere: Rachel Ventrone, Juan Paulo Munevar
Spilletid: 7 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Amatørkokke kæmper mod erfarne kokke for at se, om stor begejstring er nok til at slå godt håndværk i køkkenet i denne realitykonkurrence.

The Chefs’ Line (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chefs’ Line på YouTube.Se The Chefs’ Line på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chefs’ Line (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chefs’ Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chefs’ Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chefs’ Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar