Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chefs’ Line

The Chefs’ Line

01/08/2019 | Flixfilm

Se The Chefs’ Line på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Hong
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Amatørkokke kæmper mod erfarne kokke for at se, om stor begejstring er nok til at slå godt håndværk i køkkenet i denne realitykonkurrence.


Se The Chefs’ Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chefs’ Line (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chefs’ Line (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Chefs’ Line:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chefs’ Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chefs’ Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar