Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chefs’ Line

The Chefs’ Line

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se The Chefs’ Line på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Hong
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Amatørkokke kæmper mod erfarne kokke for at se, om stor begejstring er nok til at slå godt håndværk i køkkenet i denne realitykonkurrence.


Se The Chefs’ Line på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chefs’ Line (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chefs’ Line (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chefs’ Line herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chefs’ Line er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chefs’ Line (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar