Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The China Hustle

The China Hustle

30/03/2018 | Flixfilm

Se The China Hustle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jed Rothstein
Skuespillere: Soren Aandahl, Carson Block, Dan David, Matthew Wiechert
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Dårlige økonomiske beslutninger stoppede ikke ved markedets sammenbrud i 2008. Bankfolk brugte i stedet virksomheder baseret i Kina til at forføre investorerne.


Se The China Hustle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The China Hustle havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The China Hustle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The China Hustle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The China Hustle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The China Hustle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar