Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Choice

The Choice

07/08/2020 | Flixfilm

Se The Choice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Ross Katz
Skuespillere: Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den håbefulde dyrlæge Travis falder for sin nye nabo Gabby, men vejen til ægte kærlighed er ikke let, da han allerede har en kæreste, og hun dater en fyr.


Se The Choice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Choice havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Choice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Choice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Choice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Choice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar