Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Choice

The Choice

07/08/2020 | Flixfilm

The Choice på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Ross Katz
Skuespillere: Benjamin Walker, Teresa Palmer, Alexandra Daddario
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den håbefulde dyrlæge Travis falder for sin nye nabo Gabby, men vejen til ægte kærlighed er ikke let, da han allerede har en kæreste, og hun dater en fyr.Se The Choice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Choice havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Choice på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Choice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Choice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Choice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Choice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar