Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chord

The Chord

20/06/2019 | Flixfilm

The Chord på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Magdi El-Hawari
Skuespillere: Mahmood Abdulal, Maged Abdulazim, Abdulsalam Abdulaziz
Spilletid: 101 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En kriminalbetjent undersøger mordet på en ung musiker, hvis flirtende livsstil har efterladt en lang liste over mistænkte og mange spørgsmål.

The Chord havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chord på YouTube.Se The Chord på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chord ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chord er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar