Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen

The Chosen

14/04/2017 | Flixfilm

Se The Chosen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Antonio Chavarrías
Skuespillere: Alfonso Herrera, Hannah Murray, Henry Goodman, Julian Sands
Spilletid: 125 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I 1937 er den spanske oprører Ramón i lære som sovjetisk spion og udgiver sig for en rig belgier som del af et komplot, der går ud på at likvidere Leon Trotsky i Mexico.


Se The Chosen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Chosen havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chosen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chosen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chosen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar