Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Chosen One

The Chosen One

16/08/2023 | Flixfilm

The Chosen One på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bobby Luhnow, Lilith Curiel, Juanito Anguamea
Spilletid: N/A
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: 12-årige Jodie fra Baja California Sur opdager, at han har Jesus-lignende evner. Kan han leve op til ansvaret og sin skæbne?Se The Chosen One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Chosen One (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chosen One på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Chosen One (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen One (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chosen One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chosen One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar