Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen One

The Chosen One

06/12/2019 | Flixfilm

The Chosen One på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Renan Tenca, Paloma Bernardi, Gutto Szuster
Spilletid: 40 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.

The Chosen One (Den udvalgte) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chosen One på YouTube.Se The Chosen One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chosen One (Den udvalgte) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen One (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chosen One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chosen One (Den udvalgte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar