Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen Ones

The Chosen Ones

17/06/2016 | Flixfilm

The Chosen Ones på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Christoph Röhl
Skuespillere: Julia Jentsch, Ulrich Tukur, Leon Seidel
Spilletid: 89 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ung mand, Ulises, forelsker sig i teenagepigen Sofia, men tvinges til at narre hende ind i sin families prostitutionsring. Nu vil han gøre alt for at redde hende.

The Chosen Ones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chosen Ones på YouTube.Se The Chosen Ones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Chosen Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chosen Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chosen Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar