Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen Ones

The Chosen Ones

17/06/2016 | Ingen kommentarer

Se The Chosen Ones på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: David Pablos
Skuespillere: Nancy Talamantes, Óscar Torres, Leidi Gutiérrez, José Santillán Cabuto
Spilletid: 105 min
Land: Mexico, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En ung mand, Ulises, forelsker sig i teenagepigen Sofia, men tvinges til at narre hende ind i sin families prostitutionsring. Nu vil han gøre alt for at redde hende.


Se The Chosen Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Chosen Ones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chosen Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chosen Ones herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chosen Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar