Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen Ones

The Chosen Ones

17/06/2016 | Flixfilm

Se The Chosen Ones på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: David Pablos
Skuespillere: Nancy Talamantes, Óscar Torres, Leidi Gutiérrez, José Santillán Cabuto
Spilletid: 105 min
Land: Mexico, France
Sprog: American Sign Language, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung mand, Ulises, forelsker sig i teenagepigen Sofia, men tvinges til at narre hende ind i sin families prostitutionsring. Nu vil han gøre alt for at redde hende.


Se The Chosen Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Chosen Ones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chosen Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chosen Ones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chosen Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar