Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen

The Chosen

01/12/2015 | Flixfilm

The Chosen på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elizabeth Tabish, Shahar Isaac, Jonathan Roumie
Spilletid: 54 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.4

Handling: For at redde en pige fra en dæmon, der stjæler børn, må hendes mor og 19-årige onkel vælge seks andre slægtninge til en dødelig offerceremoni.

The Chosen havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Chosen på YouTube.Se The Chosen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Chosen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Chosen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Chosen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar