Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Chosen

The Chosen

01/12/2015 | Flixfilm

Se The Chosen på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Erick Avari, Shahar Isaac, Noah James, Paras Patel
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.9

Beskrivelse: For at redde en pige fra en dæmon, der stjæler børn, må hendes mor og 19-årige onkel vælge seks andre slægtninge til en dødelig offerceremoni.


Se The Chosen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Chosen havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Chosen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Chosen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Chosen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Chosen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar